مقاله

 

 

تاریخ انتشار :03.09.2015

مفتی اعظم عربستان، فیلم ایرانی "محمد رسول‌الله" را دشمنی با اسلام می داند



به دنبال نمایش عمومی و پخش بین‌المللی فیلم محمد رسول‌الله، مفتی بزرگ عربستان سعودی، شیخ عبدالعزیز آل شیخ، محتوای این فیلم را "مخالف اسلام" توصیف کرد. این روحانی سنی از دولت ایران خواسته است که از نمایش فیلم جلوگیری کند.

مفتی اعظم عربستان گفت محتوای این فیلم "دشمنی با اسلام"، "انحراف از اسلام" و نمایش آن خلاف شرع است.
فیلم "محمد" ساخته ی فیلم سازایرانی "مجید مجیدی" با ده ها میلیارد تومان سرمایه گذاری هفته گذشته درایران اکران شد و واکنش هایی را برانگیخت.

بیانیه‌ای که توسط دفتر مفتی عربستان صادر شده، از ایران می‌خواهد که نمایش فیلم را متوقف کند و مانع پخش آن شود چرا که در غیر این صورت «وظایف خود را در قبال پیامبر اسلام زیر پا نهاده‌ایم».

فیلم «محمد رسول‌الله» زندگی محمد را از تولد تا سیزده سالگی به تصویر می‌کشد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازندگان فیلم تلاش کرده اند تصویر خشن اسلام را را بزُدایند.

مجید مجیدی در این باره گفته است: «متاسفانه امروزه نام مقدس اسلام و پیامبر را هم به سرقت بردند وآنچه که به نام مسلمانی و اسلام تحت عنوان داعش، طالبان و نیروهای تندرو سلفی در دنیا تبلیغ می‌شود هیچ رنگ و بویی از اسلام و پیامبرش نبرده‌اند. حتما دستهایی پشت پرده است که این ویروس سرطانی در بین مسلمانان رشد می‌کند»...هزینۀ فیلم محمد رسول‌الله حدود صد میلیارد تومان نقل شده است.

مجید مجیدی در باره عقد نکاح بچه های 9 ساله ( عایشه ) توسط پیامبر اسلام گفت : رنگ و بوی واقعی دین مقدس اسلام همین است و خودم دختر خودم را به عقد پیرسگ 60 ساله حاضرم درآورم !  مجید مجیدی گفت : هنگام ساختن فیلم دو فرشته با لباس سفيد آمدند و چيزی در دلم گذاشتند و چيزی از دلم در آوردند  والان من خیلی کارگردان خوبی شده ام !


لاریجانی در نیویورک: نگاه ما به آمریکا می‌تواند
از طریق همین فیلم تغییر کند


علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در نشست روسای مجالس جهان به نیویورک رفته، در گفتگویی با کریستین امان‌پور، خبرنگار شبکۀ سی.ان.ان، از توافق اتمی دفاع کرد و به طور ضمنی گفت که دورانی که آمریکا «شیطان بزرگ» توصیف می‌شد، متعلق به گذشته است. چهارمین دور اجلاس رؤسای مجلس عضو اتحادیۀ بین‌المجالس از نهم تا یازدهم شهریور/۳۱ اوت تا ۲ سپتامبر، با حضور ۱۳۳ کشور با موضوع «صلح، دموکراسی و توسعه از نگاه مجلس» در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در مصاحبه با شبکه خبری سی.ان.ان توافق اتمی ایران و جامعه جهانی را توافقی "قابل قبول" دانست.

در پاسخ به این پرسش کریستین امان‌پور که «آیا آمریکا همچنان شیطان بزرگ است؟»، علی لاریجانی بر رویدادهای دوران ریاست جمهوری جرج دبلیو بوش تأکید کرد و گفت: «جنگ طلبی‌هایی که در دورۀ رئیس جمهور قبلی آمریکا در منطقه ما ایجاد شد، چیزهای ساده‌ای نبود... حمله به افغانستان، به عراق، جنگ سی و سه روزه که اسرائیل علیه مردم لبنان راه انداخت و پشتش گرم بود به آمریکائی‌ها. خسارتی که مردم عراق از جنگ دیدند و بیش از یک میلیون نفر کشته و زخمی شدند. اینها چیز ساده‌ای نیست... حتی در مورد جنگ ایران و عراق، الان اسناد و مدارکی که مسئولان اطلاعاتی عراق منتشر کردند، نشان می‌دهد که آمریکائی‌ها صدام را به جنگ تشویق و پشتیبانی کردند».

او افزود: «این روش ها باعث شد که نام شیطان بزرگ روی آمریکا گذاشته شود. بنابر این، این که نگاه مردم ایران به این رفتارها منفی است، مسئله‌ای طبیعی و درست است». او سپس افزود که اگر رفتار آمریکا تحول یابد در ایران نیز «می‌شود که نگاه‌ها تغییر کند».

توافق اتمی

به گفتۀ علی لاریجانی «در گذشته مسیری در مورد موضوع هسته‌ای ایران دنبال می‌شد که بیشتر بر محور زور و تحریم استوار بود که کارآمد نبود. به همین دلیل آمریکایی ها مسیر مذاکره را دنبال کردند»...
لاریجانی پذیرفت که در مجلس شورا اختلاف‌نظرهایی در مورد توافق اتمی وجود دارد و سپس افزود: «الان نمی‌شود قضاوت روشنی داشت، باید در مسیر بحث نقاط مثبت و منفی آن را بررسی کرد. فکر می‌کنم در یک ماه آینده این بحث‌ها به نتیجه برسد».

ایران و سوریه

علی لاریجانی در پاسخ به پرسش‌هایی در مورد روابط ایران و سوریه و وضعیت منطقه گفت: «اگر ایران در سوریه کمک نمی‌کرد که در آنجا تروریست‌ها جلوتر نیایند، تردید نکنید که سوریه بدتر از لیبی می‌شد... کما این که در سوریه، نتیجه‌اش ظهور داعش و جبهه النصره شد.»

وی ادامه داد: «بنابراین ایران نگاهی راهبردی و عمیق را در منطقه دنبال کرد که جلو تروریست ها را تا حدی که می‌توانست گرفت، البته برخی کشورها در منطقه به تروریست ها کمک کردند و برخی از کشورهای بزرگ هم با تحلیل غلط به این تروریست‌ها با عنوان "مخالفان"، کمک کردند»
.
از نظر لاریجانی «از سال ۲۰۰۱ میلادی که اقدام ضد افغانستان و اشغال این کشور رخ داد تا امروز، هر کشوری که اشغال شده، در بطن آن یک جریان تروریستی ظاهر شده»...

لاریجانی در بارۀ سوریه گفت: «ما از ابتدا معتقد بودیم که مسئلۀ سوریه باید از طریق سیاسی حل شود، ولی برخی کشورها قبول نداشتند و تصور می‌کردند با جنگ‌طلبی می توانند مسئله را پایان دهند. این تئوری عقیم ماند و امروز طرفداران راه حل سیاسی بیشتر شده اند»...

اعراب، یهودیان و اسرائیل


رئیس مجلس شورای اسلامی بدون نام بردن از کشوری خاص گفت که «برخی کشورهای منطقه مشکلات خود را پشت سر ایران و ایران هراسی پنهان می کنند اما در دویست سال گذشته دیده نشده که ایران به کشوری تجاوز و یا حمله کرده باشد. اما ما از طرف کشورهای عربی هدف حمله قرار گرفته ایم و صدام وقتی به ایران حمله کرد، خیلی از کشورهای عربی به او کمک کردند».

وی سپس در بارۀ موضع ایران در قبال یهودیان گفت: «ما یهودیت را یک آئین توحیدی می‌دانیم و برای حضرت موسی و تورات احترام قائل هستیم و او را از پیامبران بزرگ می‌دانیم. در ایران هم یهودی‌ها با اینکه تعدادشان بسیار اندک است و حدود بیست هزار نفرند ولی یک نماینده درمجلس دارند»
.
او افزود: «ما نه تنها ضد یهود نیستیم، بلکه برای یهودیت و مسیحیت احترام قائل هستیم اما اگر در مورد اسرائیل ایرادی داریم، ایراد در این است که چرا مردم فلسطین را به کشورهای دیگر آواره می‌کنید تا آنها بروند با یک زندگی فقیرانه در اردوگاهها زندگی کنند؟ و بعد یهودی‌ها را از کشورهای دیگر بار بزنیم و ببریم در اسرائیل؟»

لاریجانی ادامه داد: «همین الان، تنها کشوری که در خاورمیانه سلاح‌های کشتار جمعی و بیش از دویست کلاهک هسته‌ای دارد، اسرائیل است و مرتب هم ناامنی ایجاد می کند. حتی در داخل سوریه، اسرائیل با برخی گروه‌های تروریستی همکاری دارد و ما اطلاعات آن را نیز داریم... مسئله اسرائیل، مسئله یهودیت نیست. یک تئوری است که در حال مسئله‌سازی در منطقه است».

مسئلۀ زندانیان

علی لاریجانی در پاسخ به پرسش کریستین امان‌پور در مورد سرنوشت جیسون رضاییان، خبرنگار ایرانی- آمریکایی زندانی در تهران گفت: «به این نکته توجه کنید که تعداد زیادی ایرانی هم در آمریکا به جرم‌های مختلف و این که برخی از این اتهامات عجیب و غریب هم هست، زندانی هستند و باید برای آنها فکری کرد و نگران بود. ما فکر می‌کنیم برای همه اینها باید تلاش کنیم که زندان کمتری تحمل کنند».

rfi

 

 

________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد