مقاله

 

 

تاریخ انتشار : 01.07.2018


گردهمایی سالانه «ایران آزاد» توسط مخالفان جمهوری اسلامی در فرانسه



مخالفان جمهوری اسلامی ایران، تداوم اعتراضات ضدحکومتی در ایران و نشانه های فزایندهٔ مشکلات در اقتصاد ایران را به دقت زیر نظر دارند. بسیاری از کارشناسان سرشناس در امور ایران، امروز در اجلاس همایش و گردهمایی سالانهٔ موسوم به «ایران آزاد» در نزدیکی پاریس در فرانسه بر ضرورت ابراز پشتیبانی جامعهٔ جهانی از معترضان در ایران تأکید کردند.


نیوت گینگریچ رئیس پیشین جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا اعتراض های جاری در ایران را ادامه اعتراض هائی دانست که از یک دهه پیش شکل گرفته بود.

این سیاستمدار با سابقه آمریکایی روز شنبه ۹ تیر در حاشیه نشست ایران آزاد به صدای آمریکا گفت:‌به نظر من اعتراض ها به این علت است که رژیم سرکوبگر، فاسد و دیکتاتور است و منابع مردم را برای ماجراجویی هایش در خارج به هدر داده است. نتوانسته است به نیازهای مردم پاسخ دهد و در سطح فزاینده ای مردم را از خود مایوس کرده است. به باور من، شاهد اعتراض های بیشتری خواهیم بود و می توان انتظار داشت رژیم در مرحله ای سقوط کند.


روز شنبه، همچنین «رودی جولیانی» شهردار پیشین نیویورک و از مشاوران پرزیدنت ترامپ نیز بر اهمیت خروج آمریکا از برجام و تاثیر تحریم های آمریکائی علیه رژیم جمهوری اسلامی ایران تاکید گذاشت.

آقای جولیانی به صدای آمریکا گفت: خروج از توافق و احیای مجدد تحریم ها تصمیم عاقلانه ای بود که پرزیدنت ترامپ گرفت. می توان حدس زد که این تحریم ها چه تاثیری خواهد داشت ضمن آنکه گویای این حقیقت است که پرزیدنت ترامپ و دولت آمریکا از اعتراض ها حمایت کرده است.

وی تغییر رژیم در ایران را تحولی توصیف کرد که به موقع عملی خواهد شد و گفت به باور من، تغییر رژیم در ایران صورت خواهد گرفت. نمی توانم بگویم چه روزی یا چه ساعتی. زمان آن سورپریز خواهد بود.


یکی دیگر از سخنرانان نشست «ایران آزاد» بیل ریچاردسون سیاستمدار آمریکایی بود. او که در مقطعی سفیر آمریکا در سازمان ملل و فرماندار پیشین نیو مکزیکو بوده، بر اهمیت مناسبات آمریکا و اروپا و موضع گیری هایشان در مورد جمهوری اسلامی ایران تاکید گذاشت.

وی نیز در حاشیه این نشست به صدای آمریکا گفت:‌ به نظر من مهم است که آمریکا روابط خوبی با اروپا داشته باشد، که امروز وجود ندارد. آمریکا باید در مورد اعمال تحریم ها علیه دوستان اروپایی اش ، محتاط باشد.

آقای ریچاردسون، فشارهای تجاری بر جمهوری اسلامی ایران را بهترین واکنش ممکن دانست و گفت: می دانم که فشارهای بیشتری بر ایران برای تغییردر رفتارش وارد شده است. من با چند شرکت نفتی اروپایی و شرکت های اروپایی صحبت کردم و شنیدم که آن ها نسبت به سرمایه گذاری در ایران تردید دارند. به نظر من این نوع فشاری است که باید بر ایران وارد شود.

«جولیو ترزی» وزیر خارجه سابق ایتالیا از دیگر سخنان گردهمایی «ایران آزاد» بود که روز شنبه ۹ خرداد در حاشیه این همایش که در نزدیکی پاریس برگزار شد، به صدای آمریکا گفت: تحریم و انزوای رژیم ایران ، ابزار بسیار مهمی هستند که جامعه بین المللی برای تغییر رفتار رژیمی در اختیار دارد که منطقه را بی ثبات می کند و موجودیت کشورهای مهمی مانند اسرائیل را در خطر جدی قرار می دهد.

وی افزود: این سیاست اصولی اروپا باید بهتر درک شود که عنصر وحدت بین اتحادیه اروپا و دولت کنونی آمریکا این است که برای تنبیه و تغییر رفتار ایران و منع گسترش موشک ها اتمی و دخالت در امور داخلی کشورهای همسایه باید روشن و سخت گیر بود.

دلائل منجر به جهشی عمده در اعتراضات ضدحکومتی در ایران در سال جاری، وضعیت اقتصادی ایران که به سرعت رو به وخامت است، و تداوم نقض حقوق بشر توسط حکومت در ایران، در کانون توجه سخنرانان اجلاس امسال این همایش و گردهمایی بین المللی سالانه در نزدیکی پاریس در فرانسه قرار داشت.

در این رویداد سالانه که به میزبانی «شورای ملی مقاومت ایران» برگزار شد، سخنرانانی از بسیاری از کشورهای جهان، از جمله ایالات متحده آمریکا حضور داشتند.

 

voa

 

________________________________________________________

  Share

توجه کنید . نوشتن یک ایمیل واقعی الزامی است . درغیر این صورت پیام دریافت نمیشود.

: اسم
: ایمیل
پیام

 

 

مقاله ها   |    نظریات   |    اطلاعیه   |    گوناگون    |      طنز     |      پیوندها    |    تماس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه تیف) مانع ندارد